Παράξενα

23 Σεπτεμβρίου 2024 12:50

Ζαχάρω: Διαρρήκτες μπήκαν από την πόρτα και έφυγαν από… στύλο της ΔΕΗ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο ηλικιωμένος που έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ζαχάρω: Διαρρήκτες μπήκαν από την πόρτα και έφυγαν από… στύλο της ΔΕΗ (εικόνες)
-

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σε σπίτι ηλικιωμένου στη Ζαχάρω, με τους διαρρήκτες να μπαίνουν από την πόρτα και να φεύγουν από….στύλο της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, τρία άτομα παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού ηλικιωμένου και αφού προηγουμένως είχαν -από ό,τι φαίνεται- παρακολουθήσει τις κινήσεις του, γνωρίζοντας την ώρα που αυτός έφυγε από την κατοικία του, έτσι ώστε να προχωρήσουν εγκληματικό τους έργο.

Αφού εισήλθαν στην κατοικία του άτυχου άνδρα, έκαναν άνω – κάτω το σπίτι, ψάχνοντας προφανώς να βρουν πολύτιμα αντικείμενα ή χρυσαφικά και τιμαλφή, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Ωστόσο, ανακάλυψαν και αφαίρεσαν το ποσό των 1.300 ευρώ, που είχε τοποθετημένα ο ηλικιωμένος σε κάποιο σημείο του σπιτιού του.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο ηλικιωμένος προτού φύγει από το σπίτι του πήρε μαζί του μεγάλο χρηματικό ποσό, για να πληρώσει κάποια υποχρέωσή του.

Διάρρηξη - Ζαχάρω

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, έχοντας αντιληφθεί την κινητικότητα που υπήρχε εκείνη την ώρα στο δρόμο έξω από το σπίτι του θύματος, προσπάθησαν και διέφυγαν από άλλη πλευρά του κτιρίου, αναρριχόμενοι σε στύλο της ΔΕΗ. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, και ενώ οι κινήσεις τους ήταν βιαστικές για να μην εντοπιστούν, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού, έπεσε και χτύπησε το πόδι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τους υπόλοιπους στο όχημα και όλοι μαζί να εξαφανιστούν.

Διάρρηξη - Ζαχάρω

Τόσο οι γείτονες, όσο και η κόρη του παθόντα που αντιλήφθηκαν γρήγορα τι είχε συμβεί ειδοποίησαν την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας, σύμφωνα πάντα με την καταγραφή των καμερών του διπλανού κτιρίου, φαίνεται ότι βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους δράστες, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να τους καταδιώξει, να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Διάρρηξη - Ζαχάρω

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο τμήμα του Α.Τ. Ζαχάρως και ακολούθως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ