Παράξενα

17 Ιουνίου 2024 23:35

Της πέταξε τον καφέ γιατί τον βρήκε ακριβό και του έσπασε το αμάξι με... σφυρί (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η λογομαχία και η αντίδραση της γυναίκας που έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του άνδρα. Τι αναφέρει η 23χρονη για το περιστατικό.

Της πέταξε τον καφέ γιατί τον βρήκε ακριβό και του έσπασε το αμάξι με... σφυρί (βίντεο)
-

Το παράξενο περιτατικό, συνέβη στο Σιατλ των ΗΠΑ, όταν μία γυναίκα ιδιοκτήτρια καφέ, έσπασε το παρπρίζ του αυτοκινήτου ενός άνδρα που της επιτέθηκε γιατί του φάνηκε ακριβός ο καφές. 

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πελάτης της καφετέριας να τσακώνεται για την τιμή του καφέ, που όπως φαίνεται ήταν 22 δολάρια πριν τελικά να τον πετάξει στην 23χρονη.

Τότε η Λι φαίνεται να χτυπάει με ένα σφυρί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πελάτη και να το σπάει.

Σύμφωνα με την 23χρονη, αντέδρασε με τον τρόπο αυτό «επειδή ένιωσε να κινδυνεύει» καθώς, όπως υποστηρίζει ο άνδρας την απείλησε λέγοντας «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13.

Σύμφωνα με την ίδια ο άνδρας που της πέταξε τον καφέ είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει.

Τότε η κοπέλα του είχε πει «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να προσφύγει και ο ίδιος στη δικαιοσύνη για τις ζημιές στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Ο ΔΣΑ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του

Μητσοτάκης: Το ΕΛΚ διεκδικεί τη συνέχιση της προεδρίας της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Θα είμαι υποψήφιος για την ενιαία Κεντροαριστερά ακόμη κι αν είναι και ο Τσίπρας (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ