Παράξενα

13 Ιουνίου 2024 16:58 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιουνίου 2024 18:36

Αδέλφια πέθαναν με διαφορά ωρών

Διάβασέ μου το...

Λίγο μετά από την κηδεία του μεγαλύτερου αδελφού του, ο πόνος για τον χαμό του οποίου φαίνεται πως ήταν αβάσταχτος, έφυγε από την ζωή ο άλλος αδελφός.

Αδέλφια πέθαναν με διαφορά ωρών
-

Είναι από αυτά που το δημοσιογραφικό κλισέ περιγράφει ως «παιχνίδια της ζωής» και προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε όποιον μαθαίνει ειδήσεις σαν κι αυτή, για τον θάνατο δύο αδελφών με διαφορά λίγων ωρών, σημάδι λένε αυτοί που τους ήξεραν για τον στενό δεσμό τους και το γεγονός ότι ο ένας δεν άντεξε τον θάνατο του άλλου.

Στην Μεσσήνη της Μεσσηνίας, συγγενείς και φίλοι, είπαν το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον 77χρονο, συνταξιούχο ηλεκτρολόγο, Θανάση Φωτόπουλο, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς την Παρασκευή, την στιγμή που πήγαινε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του.

Τον 77χρονο βρήκε νεκρό ο κατά λίγα χρόνια μικρότερος αδελφός του, Νίκος, συνταξιούχος οικοδόμος, με τον οποίο συγκατοικούσαν στο σπίτι.

Ήταν ανύπαντροι και οι δύο τους και «είχαν περάσει μαζί» όλη την ζωή τους.

Το Σάββατο, μετά από την κηδεία, ο νεότερος αδελφός γύρισε στο σπίτι τους, στο σπίτι όπου άφησε την τελευταία πνοή του ο 77χρονος.

Την Κυριακή, ο Νίκος δεν φάνηκε στην γειτονιά. Τον αναζήτησαν και τον βρήκαν νεκρό, μέσα στο σπίτι, όπου λίγες ώρες πριν είχε «φύγει» και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο νεότερος αδελφός πέθανε από ανεύρυσμα. Όπως λένε φίλοι και συγγενείς, δεν άντεξε τον θάνατο του 77χρονου και όπως μια ζωή πέρασαν μαζί, «πέρασαν μαζί» με διαφορά λίγων ωρών και στον θάνατο.

Πηγή: Ant1news.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

 Καύσωνας - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Που αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες την Πέμπτη

Της Αναλήψεως: Η πέτρα η μαλλιαρή, η “Γαλατοπέφτη” και τα έθιμα της ημέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ