Θεσσαλονίκη

09 Μαΐου 2024 17:59 Τελευταία ενημέρωση : 09 Μαΐου 2024 20:15

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι

Διάβασέ μου το...

Η ανοιξιάτικη επιδείνωση του καιρού πλημμύρισε πολλές οδικές αρτηρίες της συμπρωτεύουσας. Χοντρό χαλάζι έπεσε σε κέντρο και δυτικά.

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι
-

Ξαφνική και σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα 09.05 πολλές περιοχές στη Θεσσαλονίκη με καταιγίδες και βροχοπτώσεις οι οποίες μετέτρεψαν σε “ποτάμια” πολλούς κεντρικούς δρόμους και έντονη χαλαζόπτωση σε κέντρο και δυτικά.

Χαλάζι - Πλυμμήρες - Θεσσαλονίκη

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης grtimes.gr , το χαλάζι είναι μεγάλου μεγέθους και μέχρι στιγμής καταγράφεται σε περιοχές του κέντρου της πόλης και στα δυτικά προάστια Πολίχνη, Νεάπολη και Συκιές. Το ξαφνικό μπουρίνι έκανε τους διερχόμενους να σπεύσουν κάτω από υπόστεγα, ώστε να προφυλαχτούν, ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Την ίδια ώρα από την χαλαζόπτωση σημειώνονται μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλες τις περιοχές πλην της κεντρικής Μακεδονίας, όπου αντιθέτως, τη νύχτα θα ενταθούν.

Χαλάζι - Πλυμμήρες - Θεσσαλονίκη

Επιπλέον σε περιοχές του κέντρου και της Άνω Πόλης οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, με το νερό να σαρώνει ότι βρεθεί στο πέρασμα του. Τα παρακάτω βίντεο των ανταοπκριτών του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη Πωλίνας Κολοκοτρώνη και Βαγγέλη Κοκολάκου δείχνουν τον τεράστιο όγκο νερού να κατεβαίνει και να πλημμυρίζει κεντρικές οδούς:

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ

AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO