Θεσσαλονίκη

08 Μαΐου 2024 18:46

Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους

Διάβασέ μου το...

Σοκάρει η ηλικία στην οποία φέρονται οι δύο νεαροί, να μαγνητοσκόπησαν και να αποθήκευσαν για πρώτη φορά, το επίμαχο βίντεο.

Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους
-

Δύο 14χρονοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία συνομήλικής τους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα κατοχή βίντεο στο οποίο το κορίτσι φαινόταν να βρίσκεται σε περίπτυξη με τον έναν από τους δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να παρήχθη με κινητό τηλέφωνο, άγνωστο με ή χωρίς τη θέληση της καταγγέλλουσας, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν 12,5 ετών.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης makthes.gr , από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψε διακίνηση του επίμαχου υλικού, παρά μόνο κατοχή του.

Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνομολόγησαν μέρος των πράξεών τους.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να επιβάλουν στον έναν από τους δύο 14χρονους το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 14χρονος, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο

Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO