Τεχνολογία

Σήμερα12:08

NASA: Ολυμπιακοί Αγώνες... μηδενικής βαρύτητας στον διαστημικό σταθμό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, οι αστροναύτες "έστησαν" τα δικά τους αγωνίσματα στον διαστημικό σταθμό και μοιράστηκαν το βίντεο με όλη την ανθρωπότητα.

NASA: Ολυμπιακοί Αγώνες... μηδενικής βαρύτητας στον διαστημικό σταθμό (βίντεο)
-

Οι αστροναύτες «μπαίνουν στο Ολυμπιακό πνεύμα» με τους δικούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες μηδενικής βαρύτητας, σύμφωνα με τη NASA.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, ο αστροναύτης Ματ Ντόμινικ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές, καθώς προετοιμάζονται να εμφανιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το βίντεο καταγράφηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ο οποίος κάνει κύκλους γύρω από τη Γη κάθε 90 λεπτά σε υψόμετρο λίγο πάνω από 400 χιλιόμετρα (250 μίλια) πάνω από το επίπεδο της επιφάνειας της Γης.


«Αθλητές από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να ξεκινήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ξεπερνώντας τα όρια και εμπνέοντας γενιές. Αν ήσουν Ολυμπιακός αθλητής, ποιο άθλημα θα έπαιζες;», αναρωτιούνται στο μήνυμα τους οι αστροναύτες, καταλήγοντας με την φράση «ας αρχίσουν οι αγώνες», πριν αρχίσουν τα ιδιότυπα αγωνίσματα με μηδενική βαρύτητα στον διαστημικό σταθμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Πανελλήνιες - Βάσεις: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ