Τεχνολογία

Σήμερα11:15

Αττική: Προβληματισμός με τα συνεχή μπλακ άουτ

Διάβασέ μου το...

Ποιες περιοχές ταλαιπωρήθηκαν με πολύωρες διακοπές ρεύματος τις τελευταίες μέρες. Πώς σχετίζεται με το φαινόμενο, η προσωρινή υπερκατανάλωση λόγω κλιματιστικών.

Αττική: Προβληματισμός με τα συνεχή μπλακ άουτ
-

Ανησυχία προκαλούν οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος οι οποίες παρατηρούνται σε περιοχές της Αττικής τις τελευταίες ημέρες, και μάλιστα ενώ ολόκληρη η χώρα παραμένει υπό κλοιό καύσωνα. Οι αναφορές για διακοπές ρεύματος στην Αττική, ήδη από την περασμένη Τρίτη, είναι πάρα πολλές, με τους πολίτες αυτών των περιοχών να προβληματίζονται.

Το «μπαράζ» μπλακ άουτ ξεκίνησε από περιοχές του Πειραιά και του Περιστερίου, την περασμένη Τρίτη. Την Τετάρτη καταγράφηκαν περιπτώσεις διακοπής ηλεκτροδότησης στον Περισσό και τη Νέα Ιωνία, ενώ την Πέμπτη η «σκυτάλη» πέρασε, ξανά, σε τμήματα του Πειραιά, στη Νίκαια, σε γειτονιές του Περιστερίου και στο Ίλιον.

Όπως προκύπτει, ωστόσο, η πιο δύσκολη ημέρα μέχρι σήμερα ήταν η Παρασκευή, με τους κατοίκους ορισμένων περιοχών να μένουν χωρίς ρεύμα για διάστημα έως και μεγαλύτερο των 10 ωρών. Την Παρασκευή το ρεύμα έπεσε στην Πετρούπολη –από τις 4 το απόγευμα– σε μεγάλο τμήμα του Ρέντη, στο Περιστέρι, το Καματερό, την Καλλιθέα, καθώς και σε γειτονιές γύρω από το Μενίδι, την Αγία Βαρβάρα και το Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, χθες, Σάββατο, καταγράφηκαν μεταξύ άλλων προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στη Νέα Χαλκηδόνα και το Κερατσίνι, ενώ υπήρξαν αναφορές για διακοπές ρεύματος –κυρίως στον φωτισμό στους κεντρικούς δρόμους– στην περιφερειακή Υμηττού, στο ύψος της Καισαριανής.

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος – Πυροβολισμοί: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας

Νέος δυνατός σεισμός στην Κρήτη

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αυλώνος Αλβανίας Ιγνάτιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ