Μεσσηνία

25 Σεπτεμβρίου 2022 23:22

Μεσσηνία: στον εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Διάβασέ μου το...

Τι εντοπίστηκε στο σπίτι των γονιών του βρέφους. Ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν.

Μεσσηνία: στον εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
-

Έχει συγκλονισει το περιστατικό με βρέφος 4 μηνών από τη Μεσσηνία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου, οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς είχε σπασμούς.

Από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το βράδυ και στη συνέχεια καθώς το έκριναν οι γιατροί, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, ο πατέρας, όση ώρα βρισκόταν μαζί με το βρέφος, λόγω απουσίας της μητέρας στην εργασία της, στην προσπάθειά του να σταματήσει το παιδί να κλαίει, το ταρακουνούσε βίαια και το έσφιξε δυνατά, με αποτέλεσμα να φέρεται να έχει τα στοιχεία του συνδρόμου της ανατάραξης μωρού.

Οι δύο γονείς, αναμένεται να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας περί τις 10 ο πατερας 20 ετών και η μητέρα επισης 20 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βια, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ενώσ το σπίτι βρέθηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.και για το λόγο αυτό οι κατηγορίες περι όπλων και ναρκωτικών. Οι ίδιες κατηγορίες και για την 20χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεθυσμένος οδηγούσε αντίθετα στην εθνική οδό - Κινηματογραφική καταδίωξη

Τουρκικά ΜΜΕ: Ισχυρισμοί για μεταφορά τεθωρακισμένων σε Λέσβο και Σάμο (εικόνες)

“Orca”: Το εντυπωσιακό μονοθέσιο από φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO