Μαγνησία

15 Οκτωβρίου 2023 17:41

Βόλος: Πυροβολισμοί και άγριο ξύλο σε νυχτερινό κέντρο

Διάβασέ μου το...

Η επεισοδιακή καταδίωξη δυο δραστών που πυροβολήσαν για εκφοβισμό μετά από καυγά και ο ξυλοδαρμός τους. Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία.

Βόλος: Πυροβολισμοί και άγριο ξύλο σε νυχτερινό κέντρο
-

Πυροβολισμοί με πιστόλι κρότου έπεσαν σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, από δύο αλβανικής καταγωγής δράστες, τους οποίους καταδίωξαν έξι καταστηματάρχες, και τους έδειραν, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στη σύλληψη και των οκτώ δραστών, για το επεισόδιο που έγινε σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, δύο άτομα που βρισκόταν σε κατάστημα διασκέδασης διαπληκτίστηκαν με έναν θαμώνα, έφυγαν από το κατάστημα, επέστρεψαν ξανά με ένα πιστόλι κρότου και άρχισαν να πυροβολούν, σκορπίζοντας τον πανικό σε θαμώνες και γύρω καταστηματάρχες.

Οι καταστηματάρχες φέρεται να άρχισαν να τους κυνηγούν κατάφεραν να τους σταματήσουν και τους έδειραν. Ο ένας από τους δράστες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο φρουρούμενος και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα.

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμάς: οι Ισραηλινοί πλήττουν Παλαιστίνιους που φεύγουν προς τη Νότια Γάζα

Χατζηδάκης για συντάξεις δικαστικών: Προκλητική, οποιαδήποτε αύξηση εκτός ορίων

Φλώρινα: Αμάξι καρφώθηκε σε άγαλμα - Δύο νεκροί (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO