Life

13 Μαΐου 2024 11:33 Τελευταία ενημέρωση : 13 Μαΐου 2024 14:43

Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στο αεροδρόμιο η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Euroivision. Τι απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα στην κριτική για την παρουσίαση του.

Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)
-

Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι καθώς και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision, η οποία έφερς στη χώρα μας την 11η θέση, σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό που από τη μια είχε φαντασμαγορικές σκηνές, από την άλλη παρουσίασε έντονο πολιτικό χαρακτήρα με φόντο τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια χαμογελαστή και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή. Θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσω να αφομοιώσω όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησα στην Eurovision. Αρρώστησα πράγματι, δεν ήμουν όμως ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν απλώς, ένα μικρό κρύωμα».

Από τους δύο Έλληνες παρουσιαστές της βραδιάς, ο Θανάσης Αλευράς δεν πλησίασε τους δημοσιογράφους ούτε απηύθυνε καμία δήλωση.

Από την πλευρά του ο άλλος παρουσιαστής Ζερόμ Καλούτα απάντησε στα σχόλια ελληνικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για προχειρότητα από μεριάς του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του. Αναφέρθηκε σε μερικές από τις αστοχίες τους, όπως το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, τα λάθη με «το νησί Σαν Μαρίνο» και τη θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα, αλλά και την ενόχληση των θεατών, που μιλούσαν στον αέρα, την ώρα τραγουδούσε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου: «Ζήσαμε απίστευτα πράγματα είναι όνειρο. Για του χρόνου δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, μόνο κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι' αυτό», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσεις

Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)

ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)