Life

05 Μαΐου 2024 20:48

Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Περίπου 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν δωρεάν από την παραλία της Copa Campana την συναυλία της Μαντόνα, με την οποία έκλεισε η παγκόσμια περιοδεία της "The Celebration Tour".

Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)
-

Του Τάκη Σφυρή, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Περίπου δύο εκατομμύρια Βραζιλιάνοι παρακολούθησαν δωρεάν από την παραλία της Κόπα Καμπάνα στο Ριο ντε Τζανεϊρο την συναυλία της Μαντόνα, με την οποία έκλεισε την παγκόσμια περιοδεία της.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ τίμησε το στέμμα της και με το παραπάνω, σε μια συναυλία που διήρκεσε δύο ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη τη Βραζιλία...

Θα μπορούσες να την πεις και λαϊκό προσκύνημα. Θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως η μητέρα όλων των μουσικών παραστάσεων. Θα μπορούσε να περάσει στα χρονικά ως το αποκορύφωνα μιας καριέρας σχεδόν μισού αιώνα.

Η Μαντόνα, αγέρωχη και δυναμική, τίμησε το στέμμα της βασίλισσας της ποπ, στην τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας της στο Ρίο ντε Τζανεϊρο. Μια συναυλία δωρεάν. Μια συναυλία την οποία παρακολούθησαν σύμφωνα με τις πλέον αξιόπιστες πηγές, περίπου δύο εκατομμύρια βραζιλιανοί στην πλαζ της Κοπακαμπάνα, εκεί όπου είχε στηθεί η τεράστια σκηνή.

Οι θαυμαστές της υποκλίθηκαν στο high-tech μεγαλείο της παράστασης αλλά και της προσωπικής της εμφάνισης. Και ήταν άθλος. Γιατί η ζέστη ήταν αφόρητη και δοκίμασε την πίστη τους στο είδωλο της παγκόσμια μουσικής σκηνής.

Madonna - Συναυλια

Τρεις χιλιάδες αστυνομικοί περιφρουρούσαν την περιοχή.

Οι πιο πλούσιοι από τους φαν είχαν ενοικιάσει κότερα για να παρακολουθήσουν από θαλάσσης την μουσική παράσταση. Άλλοι είχαν βγει στα μπαλκόνια των παραθαλάσσιων πολυκατοικιών. Άλλοι, οι πιο φανατικοί, δροσίζονταν με νερό, από τα μπουκάλια που πρόσφερε δωρεάν ο δήμος, καθώς βρίσκονταν πολύ κοντά στην σκηνή, όπου η θερμότητα από τους φωτισμούς θα μπορούσε να γίνει αφόρητη.

Η εμφάνιση της Μαντόνα θεωρήθηκε ισάξια της πολύ νεότερής της Τεϊλορ Σουϊφτ στον ίδιο χώρο. Το κόστος της συναυλίας, περι τα 4 εκατομμύρια δολάρια, καλύφθηκε από το Δήμο και την Περιφέρεια του Δήμου με την συνεργασία χορηγών. Το οικονομικό κέρδος για το Ριο υπερπολλαπλάσιο του κόστους. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί

Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά

Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ