Γενικά

10 Απριλίου 2018 15:55

Ο έρωτας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε... κόμικ (βίντεο)

Text to Speech

Το παρελθόν των δύο, το πώς γνωρίστηκαν, αλλά και πληροφορίες για το γάμο τους περιλαμβάνει το βιβλίο που κυκλοφορεί για το ζεύγος.

Ο έρωτας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε... κόμικ (βίντεο)

Οι «τρελαμένοι» οπαδοί του πρίγκιπα Χάρι και της αρραβωνιαστικιάς του, Μέγκαν Μαρκλ, που περιμένουν πώς και πώς το γάμο τους, «εκστασιασμένοι» από το ειδύλλιο, μπορούν πλέον να απολαύσουν τον πριγκιπικό έρωτα σε μορφή κόμικ.

Ο γάμος θα τελεστεί στις 19 Μαΐου και να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Η ιστορία του κόμικ πραγματεύεται τη ζωή του Χάρι προτού γνωρίσει την Μαρκλ, τα πρώτα χρόνια της ζωής του, το θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, και τις πιθανές εκδοχές για το πώς θα είναι ο γάμος του ζευγαριού.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση, αναφέρεται και στην καριέρα του πέμπτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου στο στρατό, καθώς και στη σταδιοδρομία της Μέγκαν ως ηθοποιός και για το φιλανθρωπικό της έργο. Αναφορά γίνεται και στο διαζύγιό της, από τον πρώτο της σύζυγο.

Φυσικά εξιστορείται ο τρόπος που οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, μέσω κοινού τους φίλους, κατά τη διάρκεια ταξιδιού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο δαχτυλίδι των αρραβώνων, το οποίο κοσμείται με διαμάντια της Νταϊάνα.

Οι επίσημοι καλεσμένοι στον πολυαναμενόμενο γάμο θα είναι 600 και το ζευγάρι έχει ζητήσει αντί για δώρα, να δοθούν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

VIDEO