Λάρισα

07 Αυγούστου 2023 13:02

Ενδοοικογενειακή βία - Λάρισα: “θύμωσα και θόλωσα”, λέει ο 52χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Διάβασέ μου το...

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο 52χρονος επιχειρηματίας. Τι ανέφερε στην απολογία του.

Ενδοοικογενειακή βία - Λάρισα: “θύμωσα και θόλωσα”, λέει ο 52χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του στην Λάρισα.

"Είμαι απαράδεκτος για αυτό που έκανα" είπε, "δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και τη ζημιά που προκαλούσα, το αντιλήφθηκα τρεις μέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια, θύμωσα και θόλωσα" συνέχισε κατά την απολογία του.

Όσο περίμενε να μπει στο ανακριτικό γραφείο, μία γνωστή του ζευγαριού, του επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας χαρακτηριστικά, "εάν δεν την αγάπησες γιατί δεν σκέφτηκες τα δύο σας κορίτσια;"

Την υπεράσπιση του εκτός από τους δύο δικηγόρους της Λάρισας έχει αναλάβει και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ζήτησε νέα αναβολή, για να είναι και ο ίδιος παρών στην ανάκριση, καθώς λόγω άλλης υπόθεσης βρίσκεται στη Σάμο, το αίτημα του όμως δεν έγινε δεκτό με τον γνωστό ποινικολόγο να κάνει λόγο για μεροληπτική προανακριτική διαδικασία, από τους συναδέλφους της αστυνομικού, ενώ παράλληλα υποστηρίζει, πως δεν έχει κατασχεθεί και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και ότι η απολογία του κατηγορουμένου ξεκίνησε χωρίς να έχει παραδοθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Αυτήν την ώρα αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την τύχη του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νίγηρας: κλείνει ο εναέριος χώρος υπό τον φόβο διεθνούς επέμβασης

Ναύπλιο - Τροχαίο: τραυματίες σε σύγκρουση αυτοκινήτου με βαν (εικόνες)

Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο Ιταλός κατηγορούμενος για σχέσεις με τη μαφία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO