Ηράκλειο

23 Απριλίου 2023 08:52

Ηράκλειο - τροχαίο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου Γιάννη (εικόνα)

Διάβασέ μου το...

Ο 22χρονος Γιάννης οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου, όταν έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ.

Ηράκλειο - τροχαίο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου Γιάννη (εικόνα)
-

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου όπου έφτασε η σορός του άτυχου νέου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες κατέκλυσαν την εκκλησία για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον 22χρονο.

Αμέσως μετά σε κλίμα βαθιάς οδύνης ξεκίνησε η κηδεία του ενώ στη συνέχεια έγινε η ταφή του στο νεκροταφείο της περιοχής.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου - Μοίρες - Κρήτη - κηδεία - Ιωάννης Χαλκιαδάκης

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 22χρονος Γιάννης οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος της Μονής Καλυβιανής ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στύλο της ΔΕΗ.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου - Μοίρες - Κρήτη - κηδεία - Ιωάννης Χαλκιαδάκης

Μάλιστα, ο άτυχος Γιάννης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει.

Δυστυχώς, μόλις ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού διαπιστώθηκε πως ο 22χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

πηγή¨cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαταμώνας: Φονική πρόσκρουση λεωφορείου σε δύο αυτοκίνητα στην ΛΕΑ (εικόνες)

Σουδάν: Εκκένωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Χαρτούμ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από την διαδρομή “Αγία Σοφία - Πλατεία Δημοκρατίας”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO