Celebrity

Σήμερα13:28

Ανατροπή με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η τελετή πραγματοποιήθηκε νωρίτερα

Διάβασέ μου το...

Ανατροπή με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η τελετή πραγματοποιήθηκε νωρίτερα

-

Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια, που, όπως φαίνεται, έγινε νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Ο γάμος του Έλληνα σούπερ σταρ είχε ειπωθεί πως θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας, ωστόσο έγινε μερικές ώρες νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε με τη Μαράια περίπου στις 11 το πρωί.

Το απόγευμα, στις 18:30 αναμένεται να δοθεί και η δεξίωση.

Στην τελετή του γάμου έδωσαν το "παρών" VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στη Μεσσηνία βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και η Σερένα Ουίλιαμς.

Κουμπάρος στον γάμο ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή, όπου πραγματοποιήθηκε το "White Party". Όπως μαρτυρά και το όνομα, το θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια.

Χθες, Σάββατο 31 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε το "Nigerian Party". Όλοι οι καλεσμένοι φόρεσαν παραδοσιακές ενδυμασίες από την Νιγηρία, για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης και την χώρα καταγωγής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ