Celebrity

30 Αυγούστου 2024 19:56

Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή ανταλλαγής όρκων στα Χανιά

Διάβασέ μου το...

Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή ανταλλαγής όρκων στα Χανιά

-

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ ΜακΜπεθ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στα Χανιά και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο.

Το ζευγάρι μαζί με τους 130 καλεσμένους του θα γευματίσει στο εστιατόριο του κήπου, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή, μέλη της ιδιωτικής αλλά και δημόσιας ασφάλειας έδιωξαν δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη ιδιωτικότητα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το zarpanews οι οικογένειες είχαν φτάσει από τους πρώτους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Τάιλερ Μάκμπεθ.

Δείτε επίσης - Στέφανος Κασσελάκης & Τάιλερ Μακμπέθ: Χωρίς κινητά οι καλεσμένοι στον γάμο τους! Δείτε τα γυάλινα ντουλαπάκια με λουκέτα που θα τα αφήσουν

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πλαισιώνει αυτή τη μοναδική στιγμή του, ο ήχος του βιολιού κι έτσι στο κέντρο υπάρχουν μουσικοί που θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Το zarpanews εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή ανταλλαγής όρκων και ιδού μερικά στιγμιότυπα από την λαμπερή στιγμή:

κασσελάκης

κασσελάκης

κασσελάκης

κασσελάκης

Πηγή φωτογραφιών - zarpanews

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ