Celebrity

30 Αυγούστου 2024 22:43

Φαίη Μαυραγάνη: "Ακούω την γνώμη του Νίκου Μάνεση 100%"

Διάβασέ μου το...

Φαίη Μαυραγάνη: "Ακούω την γνώμη του Νίκου Μάνεση 100%"

-

Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Summer’s Cool», και στον Ισίδωρο Φίκαρη λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της ξεκίνημα αλλά και τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

«Νιώθω όμορφα, νιώθω δημιουργικά αλλά και αυτή τη χαρά του ξεκινήματος. Αυτό το ραντεβού για εμένα είναι 12η χρονιά και αισθάνομαι ότι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός γιατί είναι Σαββατοκύριακο πια και ο άλλος έχει μπουχτίσει από τη δουλειά και τα προβλήματά του. Αλλά όχι τόσο χαλαρός που να μην «πιάνεις» τα προβλήματά του», ανέφερε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.

 «Βλέπω αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές να βάζουν ενημέρωση στην ατζέντα τους αλλά όχι ενημέρωση σε όλα τα θέματα. Πιάνουν ένα θέμα που είναι το βασικό τους ζήτημα για να στηθεί μία ολόκληρη εκπομπή. Δεν είναι ενημέρωση αυτό. Οι πρωτοπόροι του infotainment ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Νίκος Μάνεσης», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης - Φαίη Μαυραγάνη: Ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς τον Νίκο Μάνεση - "Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει"

Για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, η Φαίη Μαυραγάνη εξομολογήθηκε: «Στο 90% σταματάει. Γιατί όταν έχεις μπουχτίσει στο γραφείο θες να πας σπίτι σου να πάρεις μια ανάσα. Υπάρχουν στιγμές που θέλει ο ένας τη γνώμη του άλλου –  και κυρίως εγώ το κάνω – που θα ρωτήσω, θα συμβουλευτώ και θα ακούσω τη γνώμη του στο 100%».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φαίη Μαυραγάνη:


Photo credits – ndp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ