Media

27 Αυγούστου 2024 17:35

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνεργάτιδα που μένει εκτός της "Super Κατερίνας"

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνεργάτιδα που μένει εκτός της "Super Κατερίνας"

-

Στην Αθήνα επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου και όπως είδαμε χθες με μια ανάρτησή της στα social media συναντήθηκε με τους παλιούς και τους νέους της συνεργάτες της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Ωστόσο από την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram είδαμε πως έλειπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία για πολλά χρόνια ήταν μέλος της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία μαζί με την ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής της

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή “Summer’s Cool” η δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν στην “Super Κατερίνα”. Ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε πως η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ενημερώθηκε μέσα στο καλοκαίρι πως συνεχίζει να ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στο τέλος της περσινής σεζόν η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είχε δηλώσει στην κάμερα όταν ρωτήθηκε, αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην εκπομπή του Alpha: «Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, τι σημαίνει ότι πετάς τα παλιά έπιπλα; Μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, επομένως ότι μία ημέρα πριν τελειώσει η εκπομπή, θεωρείς ότι είναι τίμιο ότι είναι τίμιο να το κάνεις αυτό; Όχι. Υπάρχουν οι πραγματικοί ιθύνοντες που θα κάνουν την ανακοίνωσή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO