Celebrity

19 Αυγούστου 2024 11:15

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό φιλί τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Διάβασέ μου το...

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό φιλί τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα

-

Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του περνάει ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Αυτή τη περίοδο, ο Ολυμπιονίκης βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τις τρεις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους.

Μάλιστα, Λευτέρης Πετρούνιας ο θέλησε να μοιραστεί στα social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη εκλεκτή της καρδιάς τους, στο οποίο ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Στη δεύτερη φωτογραφία, ποζάρει όλη η οικογένεια μαζί, με τους δυο τους και τα παιδιά τους.

«Το ηλιοβασίλεμά μου», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτηση με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους. Το ζευγάρι, είναι από τα αγαπημένα της ελληνικής showbiz και σε συνέντευξή της, η Βασιλική Μιλλούση είχε πει:

"Η κάθοδός μου για την αποχώρησή μου ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη, οπότε το να το διαχειριστώ όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου. νΕίμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές".

Δείτε την σχετική ανάρτηση: