Celebrity

15 Αυγούστου 2024 21:55

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο προορισμός που επέλεξε για τον Δεκαπενταύγουστο & η ανάρτηση με την οικογένειά του

Διάβασέ μου το...

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο προορισμός που επέλεξε για τον Δεκαπενταύγουστο & η ανάρτηση με την οικογένειά του

-

Στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο ο τρεις φορές ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους, όπως είδαμε σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Χρόνια πολλά από εμάς σε όλους τους εορτάζοντες! Καλό δεκαπενταύγουστο να έχουμε, χαρά και ευλογία σε όλο τον κόσμο», γράφει στην ανάρτησή του που συνοδεύεται από τη φωτογραφία της οικογένειας γεμάτη πράσινο και καταρράκτες!

Σε story που ανέβασε μάλιστα, έχει και μια φωτογραφία με την εικόνα του Αθανάσιου Διάκου και τη γνωστή ρήση του «Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω!», με δύο ελληνικές σημαίες από τον Λευτέρη Πετρούνια στη λεζάντα. Ο ίδιος, κατάγεται από την Μάνη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει "περήφανος ως Έλλην".

«Ήρθα γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Είχα τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο και ένα χειρουργείο. Είμαι 33 ετών πλέον και έχω υποχρεώσεις. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο. Στοχεύεις πάντα την πρώτη θέση σε έναν τελικό, αλλά πρώτα το μετάλλιο. Δεν είχε ξαναγίνει στους κρίκους και ήταν ένας σκοπός.

Εντόπισα κάποια λάθη. Θα μπορούσε να είναι ισοβαθμία με τον πρώτο και επειδή υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας θα ήμουν πρώτος. Δεν ήρθε, δεν πειράζει, είναι άξιοι αντίπαλοι και με κάνουν και εμένα καλύτερο αθλητή. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, τον προπονητή μου, τον φυσιοθεραπευτή μου, σ' όλη την Ελλάδα. Είναι μια ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Είμαι χαρούμενος, συγκινημένος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του όταν επέστρεψε από το Παρίσι.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Πετρούνιας