Celebrity

11 Αυγούστου 2024 23:25

Εμμανουήλ Καραλής: Το βίντεο μέσα από το Stade de France στη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Το βίντεο μέσα από το Stade de France στη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

-

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ξεκίνησε στις 22:00 με την «επιστροφή» των αθλητών στο στάδιο, με την ελληνική ομάδα να μπαίνει πρώτη με σημαιοφόρους την Ευαγγελία Πλατανιώτη και τον Εμμανουήλ Καραλή. Άρχισε με εικόνες από το Παρίσι, την Τελετή Έναρξης, μεγάλες στιγμές από τούς Αγώνες και το τραυγούδι «Κάτω από τον ουρανό του Παρισιού» στους Κήπους του Κεραμεικού, όπου βρίσκεται το αερόστατο με την Ολυμπιακή Φλόγα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, λίγο μετά την είσοδό του στο Stade de France, με την ελληνική σημαία ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο, με τον ίδιο και την Ευαγγελία Πλατανιώτη, χαμογελαστούς και φυσικά, "μαγεμένους" από την εμπειρία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελετή θα κλείσει με ομιλίες και την παράδοση της ολυμπιακής σημαίας στο Λος Άντζελες, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Αγώνες το 2028.

Η τραγουδίστρια Γκαμπρέλα Γουίλσον, (H.E.R), ανέλαβε να ψάλει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, ενώ ο Τομ Κρουζ θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, με βίντεο που έχουν γυριστεί και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Το αποκορύφωμα θα είναι το σβήσιμο της Φλόγας στον Ολυμπιακό βωμό.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής:

View this post on Instagram

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)