Celebrity

11 Αυγούστου 2024 21:59

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας & το μήνυμα μαζί με τον Ουίλιαμ

Διάβασέ μου το...

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας & το μήνυμα μαζί με τον Ουίλιαμ

-

Μία νέα εμφάνιση έκανε στα social media η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον Ουίλιαμ αλλά και πάρα πολλούς ακόμα Βρετανούς celebrities. Αφορμή, ήταν ένα μήνυμα για την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αλλά και ο Σνουπ Ντογκ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην ομάδα! "Συγχαρητήρια στην ομάδα της μεγάλης Βρετανίας! Ήσασταν πραγματικά έμπνευση για όλους εμάς που σας παρακολουθούσαμε από το σπίτι" Είπαν η Κέιτ Μίντλετον με τον Ουίλιαμ ενώ τα συγχαρητήρια τους έδωσαν και οι υπόλοιποι.

"Μπράβο @teamgb, τι απίστευτο ταξίδι!

Κάθε αθλητής έδειξε τεράστια αφοσίωση, καρδιά και πάθος. Μας κάνατε όλους τόσο περήφανους!

Ας γιορτάσουμε κάθε θρίαμβο στο @paris2024 και να περιμένουμε περισσότερα από τον @paralympicsgb_official αργότερα το καλοκαίρι" ήταν η λεζάντα του βίντεο ενώ σε αυτό βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον ιδιαίτερα ευδιάθετη, με χαμόγελο στα χείλη της και μια πιο υγιή εικόνα, συγκριτικά με την προηγούμενη όπου είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα αδυνατισμένη. Και σε αυτή της την εμφάνιση η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει μαρινιέρα, ενώ είχε τα μακριά καστανά μαλλιά της ίσια, να πέφτουν στους ώμους της.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, φορούσε μία μπλούζα με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων και της εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Photo Credits: ZUMA PRESS