Celebrity

11 Αυγούστου 2024 16:57

Εμμανουήλ Καραλής: Δεν φαντάζεστε τι θα φορέσει στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 για να... μην τον ματιάζουν

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Δεν φαντάζεστε τι θα φορέσει στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 για να... μην τον ματιάζουν

-

Όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (10/08) από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η δεύτερη, στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει απόψε, στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France. Λίγες ώρες πριν, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας αποκάλυψε τι θα φορέσει... για να μην τον μιατιάζουν.

Εμμανουήλ Καραλής: Τι θα φορέσει στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

"Θα είμαι ο σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης, Γιαυτο θα φορέσω αυτές τις κάλτσες για να μην με ματιάσουν" έγραψε και μας έδειξε σε σχετική φωτογραφία ότι θα φορέσει ένα ζευγάρι με μακριές κάλτσες που θα έχουν πάνω 'ματάκια' σε σχήμα ψαριού!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κάραλης

Κάραλης