Celebrity

11 Αυγούστου 2024 08:29

Εμμανουήλ Καραλής: Το μήνυμα που έστειλε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Το μήνυμα που έστειλε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

-

Όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (10/08) από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει απόψε, στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μόλις έμαθε ότι θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και διαδέχεται σε αυτόν τον ρόλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που είχαν κρατήσει τη σημαία στην Τελετή Έναρξης, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Μανόλο έστειλε μάλιστα μήνυμα στον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, το οποίο δημοσίευσε λίγο αργότερα στο Instagram.

"Μάντεψε ποιος θα κρατήσει τη σημαία στην τελετή λήξης" έγραψε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον "Greek Freak" να του απαντά: "Πλάκα κάνεις! Συγχαρητήρια…".

Manolo

View this post on Instagram

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ