Celebrity

10 Αυγούστου 2024 23:57

Ευαγγελία Πλατανιώτη - Σοφία Μαλκογεώργου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Διάβασέ μου το...

Ευαγγελία Πλατανιώτη -  Σοφία Μαλκογεώργου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

-

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, μετά την εμφάνιση τους στο ελεύθερο πρόγραμμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, τερμάτισαν στην έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Ελλάδας.

"Είναι γλυκόπικρο όλο αυτό γιατί από τη μία είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την προσπάθεια μας, δώσαμε την ψυχή μας σήμερα και χθες και σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το άγχος και η ευθύνη. Χθες είχαμε λίγο μεγαλύτερο άγχος, σήμερα είμαστε πιο ήρεμες αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένες με την προσπάθεια μας και είμαι και πολύ περήφανη γιατί παρουσιάσαμε τις πιο δύσκολες χορογραφίες στον κόσμο, δεν υπήρχε άλλη χορογραφία παρόμοιας δυσκολίας στο πρόγραμμα και το περισσότερο μέρος είναι κάτω από το νερό, οπότε είμαι πολύ περήφανη που το καταφέραμε παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε.

Σήμερα ευτυχώς ήτανε όλα καλά, δεν πήραμε τον βαθμό της βάσης, είχαμε κάποιες περίεργες βαθμολογίες εχθές σχετικά με το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε οι οποίες δεν αντικατοπτρίζαν αυτό που παρουσιάσαμε αλλά σήμερα παρόλαυτα χάρηκαμε γιατί πολύ αμφέβαλλα για το αν μπορούμε να βγάλουμε κάτι τέτοιο", είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη με την Σοφία Μαλκογεώργου να αναφέρει:

"Κάθε φορά που πέφταμε θέλαμε να σηκωθούμε ακόμα πιο δυνατές και τελικά φτάσαμε στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρουσιάσαμε δύο πολύ δύσκολα προγράμματα και είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά που κάναμε".

Δείτε το σχετικό βίντεο: