Celebrity

10 Αυγούστου 2024 13:00

Εμμανουήλ Καραλής: Μας δείχνει τι συμβαίνει μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Μας δείχνει τι συμβαίνει μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες (βίντεο)

-

Αξέχαστες στιγμές ζει το φετινό καλοκαίρι στο Παρίσι ο Εμμανουήλ Καραλής, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο μεγάλος στόχος του Έλληνα πρωταθλητή ήταν να ανέβει στο βάθρο και το κατάφερε, με τον ίδιο να μην κρύβει πόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος είναι.

Πέρα από αθλητής ωστόσο, ο Μανόλο είναι και εξαιρετικός content creator, ενώ στο TikTok μετρά πάνω από 1.2 εκατ. followers.

Στο τελευταίο του βίντεο, ο Εμμανουήλ Καραλής μας δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει αφότου γίνει η απονομή των ολυμπιακών μεταλλίων στους αθλητές.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, οι αθλητές μπαίνουν σε ένα λεωφορείο και πάνε να γιορτάσουν την επιτυχία τους, με τους δικούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν μερικές φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις στο στάδιο και στη συνέχεια η φιέστα.

Πρόκειται για τη σκηνή κάτω από τον Πύργο του Άιφελ που αποθεώνονται οι Ολυμπιονίκες. Τέλος, έχουμε την επιστροφή στο Ολυμπιακό Χωριό.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: eurokinissi

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε ο Εμμανουήλ Καραλής:

@flymanolofly i am an Olympic medalist ???? #flymanolofly #olympics #paris2024 ? Viva La Vida Coldplay sped up - Discord: olmac16