Celebrity

09 Αυγούστου 2024 11:00

Μίλτος Τεντόγλου: "Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γίνω καλός σε κάτι, αλλά δεν το περίμενα έτσι"

Διάβασέ μου το...

Μίλτος Τεντόγλου: "Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γίνω καλός σε κάτι, αλλά δεν το περίμενα έτσι"

-

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,48μ. κατέκτησε το δεύτερο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του, καθώς μετά το Τόκιο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Παρίσι!

Λίγες μέρες μετά τον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και τη Σπυριδούλα Σπανέα, για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

"Δεν έχω κάποιο διαφορετικό συναίσθημα από τις άλλες φορές. Είμαι χαρούμενος για αυτό που κατάφερα και συνεχίζω. Έχω και άλλους αγώνες τώρα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Να με δείτε στους αγώνες που έρχονται.

Όταν ήμουν παιδί ήξερα ότι είμαι καλός σε κάποια πράγματα, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γίνω καλός σε κάτι, αλλά δεν το περίμενα έτσι" είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Για το αν θα ήθελε να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε: "Αν μπορούσα κι αν δεν θέλει κάποιο άλλο παιδί, θα ήθελα να είμαι σημαιοφόρος στο Λος Άντζελες. Αν είναι σε στάδιο. Χαίρομαι όταν βλέπω τους Έλληνες στο στάδιο ακόμα κι αν είναι αγώνες που δεν είναι τόσο σημαντικός".