Celebrity

08 Αυγούστου 2024 13:20

Βασιλική Μιλλούση: Η υποδοχή που έκανε στον Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τις κόρες τους & η στιγμή που τρέχουν στην αγκαλιά του (Video)

Διάβασέ μου το...

Βασιλική Μιλλούση: Η υποδοχή που έκανε στον Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τις κόρες τους & η στιγμή που τρέχουν στην αγκαλιά του (Video)

-

Μια πολύ όμορφη υποδοχή ετοίμασε στον Λευτέρη Πετρούνια η Βασιλική Μιλλούση, η οποία τον υποδέχθηκε μαζί με πλήθος κόσμου και φυσικά, τις κόρες τους! Μόλις ο Ολυμπιονίκης πλησίαζε, άρχισαν να ηχούν κόρνες, ενώ η ίδια του ετοίμασε πανό. Οι κόρες τους, έτρεξαν στην αγκαλιά του και του έδωσαν τις ζωγραφιές που του ετοίμασαν. Ο Λευτέρης Πετρούνιας τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία, ενώ και οι μικρές την είχαν ζωγραφίσει πάνω στα όμορφα σχέδια που του έδωσαν!

«Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες» είπε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΡΤ, όταν πήρε το μετάλλιο, φανερά συγκινημένος, ενώ σε δηλώσεις που έκανε μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, τόνισε:

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι - "Το αφιερώνω στην οικογένειά μου"

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για διακοπές. Θέλω να ξεκουραστώ από την επόμενη ημέρα για το επόμενο πρόγραμμα και πώς θα το φτιάξουμε για να κερδίσουμε. Σαφώς όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα και να επιστρέψω με την ίδια όρεξη που είχα και τώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την υποδοχή που ετοίμασε στον Λευτέρη Πετρούνια η Βασιλική Μιλλούση: