Celebrity

08 Αυγούστου 2024 13:00

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τελικό του επί κοντώ

Διάβασέ μου το...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τελικό του επί κοντώ

-

Η Κατερίνα Στεφανίδη ταξίδεψε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μεγάλο στόχο να βρεθεί στον τελικό του επί κοντώ γυναικών και να ανέβει και πάλι στο βάθρο, οκτώ χρόνια μετά από τον θρίαμβο του Ρίο, όπου και πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τελικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με άλμα στα τέσσερα μέτρα και 70 εκατοστά, ενώ όπως δήλωσε η ίδια, είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της, θεωρεί, ωστόσο ότι θα μπορούσε να είχε κάνει και άλμα στα 4,80.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του επί κοντώ και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης (08/08), η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: "Μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη νιώθω για έναν 3ο τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστώ τον άντρα μου @mitchkrier που βρίσκεται πάντα δίπλα μου χρόνια τώρα θυσιάζοντας τα δικά του όνειρα για να κυνηγήσω εγώ τα δικά μου.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην @drkaterinamoustaka και σε όλη της την ομάδα. Εδώ και 20 χρόνια η Κατερίνα είναι δίπλα και σαν γιατρός και σαν μέντορας και σαν φίλη και την αγαπώ πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μου που για χρόνια τώρα βρίσκονται δίπλα μου και στις επιτυχίες, και στις μέτριες μέρες και στις κακές μέρες. @stoiximan @adidasrunning @toyota.hellas @visagreece

Και ένα ευχαριστώ και σε εσάς για τα πολλά μηνύματα αγάπης".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: eurokinissi