Celebrity

08 Αυγούστου 2024 09:00

Μίλτος Τεντόγλου: H σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη δημοσίευσε φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο

Διάβασέ μου το...

Μίλτος Τεντόγλου: H σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη δημοσίευσε φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο

-

Ο Μίλτος Τεντόγλου το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου, με επίδοση 8,48μ έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, με τον ίδιο να παίρνει την πρωτιά στον τελικό του μήκους και να χαρίζει στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολουθούσαν από τις κερκίδες την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή βρίσκονταν και η σύντροφος του, Πηνελόπη Γκιώνη. Η ίδια είναι πάντα δίπλα του, κάθε φορά που παίρνει μέρος σε κάποια διοργάνωση, οι δυο τους ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Για τη σχέση τους δεν μιλούν ποτέ, ούτε την κρύβουν, ενώ και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι ελάχιστες, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, μια μέρα μετά τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής, με τον ελληνικό ύμνο να ακούγεται για πρώτη φορά στο Παρίσι.

Λίγα λεπτά μετά την απονομή, η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη έκανε σχετική ανάρτηση στα instastories, δείχνοντάς μας το χρυσό μετάλλιο.

Πηνελοπη