Celebrity

07 Αυγούστου 2024 09:27

Εμμανουήλ Καραλής: Η ανάρτηση αγκαλιά με τον Μίλτο Τεντόγλου μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Η ανάρτηση αγκαλιά με τον Μίλτο Τεντόγλου μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

-

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής με χρυσό μετάλλιο. Ο αθλητής, "πέταξε" στα 8.48μ και έκανε την Ελλάδα υπερήφανη.

«Χαίρομαι πολύ γι αυτό που κατάφερα, αλλά ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σαν επίδοση. Κάτι μου έλειπε... Το πάλεψα, άρχισα να ξυπνάω στα 2 τελευταία άλματα. Ειδικά το 5ο που ήταν 8.31 ήταν πολύ μεγάλο αλλά πάτησα πολύ πίσω. Προσπάθησα και στο τελευταίο αλλά δεν μου βγήκε. Τέτοιος άνθρωπος είμαι και ήθελα το κάτι παραπάνω για μένα. Για να το ευχαριστηθώ εγώ...Ήθελα την πίεση και γι΄αυτό απάντησα με τη μία στον Φουρλάνι.. Ξέρω ότι μπορούσε κι αυτός να κάνει 8.50, ενώ κι ο Πίνοκ μου έβαλε πίεση και γι' αυτό δεν σταμάτησα να προσπαθώ και έκανα γενικά καλά άλμα. Όταν έκανα εγώ το 8.48 πιέστηκε όντως ο Φουρλάνι και μετά την 3η προσπάθεια ήταν πλεονέκτημα ότι είχα εγώ το τελευταίο άλμα», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και συνέχισε:

«Σίγουρα λέει κάτι το δεύτερο χρυσό. Αλλά προσωπικό θεωρώ ότι για να το πετύχεις αυτός στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είσαι τυχερός γιατί είναι μια φορά τα 4 χρόνια… Υπάρχουν σπουδαίοι αθλητές με παγκόσμια πρωταθλήματα που δεν τα είχαν καταφέρει. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έκανα καλύτερη επίδοση από το Τόκιο», δήλωσε αμέσως μετά ο χρυσός Ολμυπιονίκης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης πανηγύρισε για την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία αμέσως μετά. «Ναι ρε φίλε» έγραψε ο Μανόλο αγκαλιάζοντας τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)