Celebrity

06 Αυγούστου 2024 22:04

Εμμανουήλ Καραλής: Οι δηλώσεις μετά την απονομή του Ολυμπιακού μεταλλίου του - "Δεν έχω κοιμηθεί ούτε δέκα λεπτά"

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Οι δηλώσεις μετά την απονομή του Ολυμπιακού μεταλλίου του - "Δεν έχω κοιμηθεί ούτε δέκα λεπτά"

-

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου έγινε σήμερα στον Εμμανουήλ Καραλή λίγες ώρες μετά τον τελικό του άλματος επί κοντώ. Αμέσως μετά ο Ολυμπιονίκης έκανε δηλώσεις που ανέφερε πως δεν έχει κοιμηθεί από χθες και πως τώρα ξεκινάει να συνειδητοποιεί αυτό που κατάφερε.

Διαβάστε επίσης! Εμμανουήλ Καραλής: "Ό,τι υποστήριξη είχα, τώρα στον Μίλτο, στην ομάδα μπάσκετ και σε όλη την ελληνική αποστολή"

«Δεν έχω κοιμηθεί ούτε δέκα λεπτά! Όλη την ημέρα έμεινα άυπνος! Εντάξει, περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Όταν έμεινα μόνος, σκεφτόμουν όλο τον αγώνα. Σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Όταν ήμουν μικρός, 12 χρονών που είδα για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχα πει στη μητέρα μου: “Μαμά, θέλω κάποια στιγμή να πάω και γω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλω να γίνω και γω ένας σπουδαίος αθλητής”. Και μετά από 15 – 20 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι σπουδαίος.

Συνειδητοποιώ σιγά σιγά όλο αυτό. Τώρα που νιώθω το βάρος του μεταλλίου, νιώθω τι έχω καταφέρει. Αυτό που μου συνέβη, είναι κάτι που θα κρατάω για πάντα στην μνήμη μου. Αυτές οι τρεις μέρες, από τον προκριματικό μέχρι σήμερα, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου.

Σίγουρα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι έχω το πιο σπουδαίο μετάλλιο που μπορεί να κατακτήσει ένας αθλητής σε όλη την καριέρα του. Ένα μετάλλιο Ολυμπιακών Αγώνων, ένα μετάλλιο που πάρα πολλοί αθλητές δεν έχουν την ευκαιρία να το πάρουν. Είμαι ένας από αυτούς που μπορώ να πω ότι είμαι στο κλαμπ των μεγάλων αθλητών που έχουν πάρει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο», είπε μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ Καραλής.