Celebrity

05 Αυγούστου 2024 18:02

Χρήστος Μάστορας: Περήφανος για τον κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια - "Είσαι η ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού αδερφέ μου"

Διάβασέ μου το...

Χρήστος Μάστορας: Περήφανος για τον κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια - "Είσαι η ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού αδερφέ μου"

-

Ιστορία έγραψε στο Παρίσι ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση πήρε το χάλκινο μετάλλιο και έγινε ο πρώτος αθλητής σε ολόκληρη την Ολυμπιακή Ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος, που φτάνει τα τρία μετάλλια, έπειτα από το χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.

Διαβάστε επίσης! Λευτέρης Πετρούνιας: Αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο της Εθνικής μπάσκετ - Οι παίκτες χάζευαν το μετάλλιό του

Αμέσως μετά τον τελικό ο Ολυμπιονίκης ξέσπασε σε κλάματα και πήρε αγκαλιά την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση κάνοντας όλη την Ελλάδα να συγκινηθεί μαζί του.

Περήφανος για τον Λευτέρη Πετρούνια είναι και ο καλός του φίλους και κουμπάρος του, Χρήστος Μάστορας.

Ο τραγουδιστής, που έχει βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, κοινοποίησε κάποια στιγμιότυπα από τον τελικό των κρίκων και συνεχάρη δημόσια τον τρεις φορές Ολυμπιονίκη.

«Λευτέρης Πετρούνιας ΤΡΕΙΣ φορές Ολυμπιονίκης Paris-Tokyo-Rio. Είσαι η ΙΣΤΟΡΙΑ του Ελληνικού αθλητισμού αδερφέ μου. Είμαι περήφανος φίλος σου. Βασιλική μου μια τεράστια αγκαλιά από όλους μας», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα της ανάρτησής του.