Celebrity

05 Αυγούστου 2024 14:29

Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη: "Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος"

Διάβασέ μου το...

Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη: "Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος"

-

Διπλή παρουσία θα έχει η Ελλάδα στον τελικό του άλματος επί κοντώ την Τετάρτη (07/08), καθώς η Κατερίνα Στεφανίδη και η Αριάδνη Αδαμοπούλου πήραν την πρόκριση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε από το πρώτο προκριματικό γκρουπ με επίδοση 4.55 μέτρων, ενώ η Αριάδνη Αδαμοπούλου από το δεύτερο, με επίδοση 4.40 μέτρων.

Στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση ωστόσο, η Κατερίνα Στεφανίδη "ξέσπασε" on camera για το γεγονός πως θα αγωνιστούν 20 αθλήτριες στον τελικό, με την ίδια, μεταξύ άλλων, να αναφέρει πως "αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο".

Οι 20 συμμετοχές στον τελικό του άλματος επί κοντώ και όχι 12, όπως αναμενόταν, είναι καθώς υπήρξε ισοβαθμία 15 αθλητριών με επίδοση 4.40μ. Για αυτό οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν το εισιτήριο του τελικού έως την 20η θέση.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Στεφανίδη είπε για την εμφάνισή της, αλλά και την απόφαση των διοργανωτών: "Σήμερα είχε ζέστη και ήταν λίγο κουραστικό. Πήγαν όλα καλα. Πέρασαν και οι μισές κοπέλες στον τελικό, οπότε δεν ήταν και τόσο δύσκολο είναι η αλήθεια. Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο. Για εμένα φταίει ξεκάθαρα η World Athletics, η οποία έθεσε τα ύψη λάθος για πρωί, χωρίς να καταλαβαίνει που βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ γυναικών αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς στον τελικό, θα είναι ουρά με 20 κοπέλες για να κάνουμε ζέσταμα. Πιθανώς θα κάνουμε δύο δοκιμαστικά. Θα πρέπει, για να μην πάρει 5 ώρες ο αγώνας, να είναι πιο απότομα τα ύψη. Τέλος πάντων, δεν τα έχω σκεφτεί ακόμη καλά στο μυαλό μου. Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό".