Celebrity

05 Αυγούστου 2024 10:30

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: "Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου"

Διάβασέ μου το...

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: "Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου"

-

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση, πρόσθεσε την Κυριακή 4 Αυγούστου το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό των κρίκων του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Η σύζυγος του Έλληνα πρωταθλητή, Βασιλική Μιλλούση εξέφρασε την χαρά και την περηφάνεια της για εκείνον, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη βλέπουμε την ίδια και τον Λευτέρη Πετρούνια να δαγκώνουν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο φαίνεται μόνο ο αθλητής, μετά τη νίκη του.

"Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση, όλα για αυτή τη στιγμή, γιατί οι ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σ' ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ' ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις" έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.