Celebrity

05 Αυγούστου 2024 08:30

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο της Εθνικής μπάσκετ - Οι παίκτες χάζευαν το μετάλλιό του

Διάβασέ μου το...

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο της Εθνικής μπάσκετ - Οι παίκτες χάζευαν το μετάλλιό του

-

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από την Κυριακή 4 Αυγούστου και επίσημα ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους κρίκους μετά το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με μια εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό των κρίκων, ο 33χρονος πρωταθλητής έγινε ο πρώτος στον κόσμο που κατακτά τουλάχιστον τρία μετάλλια στους κρίκους. Με άλλα λόγια, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής σε ολόκληρη την Ολυμπιακή Ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος, που φτάνει τα τρία μετάλλια, έπειτα από το χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021. Παράλληλα αποτελεί πλέον και τον μοναδικό Έλληνα εκπρόσωπο της Γυμναστικής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια.

Λίγη ώρα μετά την ιστορική του επιτυχία, ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Εθνικής μπάσκετ στο Παρίσι.

Το κλίμα ήταν φυσικά πανηγυρικό, με τους παίκτες της γαλανόλευκης να αγκαλιάζουν και να αποθεώνουν τον Έλληνα πρωταθλητή.

Το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια τράβηξε φυσικά την προσοχή όλων, με τους Έλληνες μπασκετμπολίστες να το παίρνουν στα χέρια τους και να το επεξεργάζονται.

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τη στιγμή, αναρτώντας ένα πολύ όμορφο βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: "Ο άρχοντας των κρίκων και των μεταλλίων Λευτέρης Πετρούνιας στην βόλτα χαλάρωσης μετά τη μεγάλη του επιτυχία, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής για να ευχηθεί καλή επιτυχία και υποσχέθηκε παρουσία και... άγρια φωνή στον προημιτελικό με τη Γερμανία".