Celebrity

04 Αυγούστου 2024 22:55

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την διάκριση τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - "Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω"

Διάβασέ μου το...

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την διάκριση τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - "Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω"

-

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο σπουδαίος αθλητής, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και μας γέμισε όλους εθνική υπερηφάνεια. Ο ολυμπιονίκης μάλιστα έκανε και ρεκόρ γιατί είναι ο πρώτος αθλητής σε ολόκληρη την Ολυμπιακή Ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος ο οποίος φτάνει τα τρία μετάλλια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.

"Τρεις φορές Ολυμπιονίκης , το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο ! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής 
Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια !
Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ραφτη , τον Νίκο Προβιά ,τον Οδυσσέα Παξινό , την Ιβανα Τζουριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου ! @vasilikimillousi σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα !
Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν !
@nprovias1 @ivana___djuric
#3rdolympics #3rdmedal #parisolympics2024 #teamhellas #petrounias" γράφει στη λεζάντα, ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε στιγμές από τον αγώνα του και την απονομή.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Photo Credits: AFP FORUM