Celebrity

04 Αυγούστου 2024 20:31

Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτησή της μετά το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Διάβασέ μου το...

Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτησή της μετά το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

-


Περήφανη έκανε όλη την Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στην Γαλλία. Μαζί του φυσικά, ήταν και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο προπονητής του.

"Ήρθα ακριβώς για αυτό το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια μετά το Τόκιο. Μεσολάβησαν τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο, ένα χειρουργείο και πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Δεν είμαι πλέον 20, αλλά 33, έχω υποχρεώσεις και αυτό με κάνει παραπάνω χαρούμενο", είπε ο Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Συγκινημένος αγκαλιά με την Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση, λίγο μετά την κατάκτηση του μεταλλίου από το Λευτέρη Πετρούνια, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με τον προπονητή του. Η ίδια, ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Δημήτρη Ράφτη και στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: "Γιατί πίσω από ένα σπουδαίο αθλητή βρίσκεται ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος! Δημήτρης Ράφτης"

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μιλλούση