Celebrity

04 Αυγούστου 2024 17:28

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Συγκινημένος αγκαλιά με την Μιλλούση

Διάβασέ μου το...

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Συγκινημένος αγκαλιά με την Μιλλούση

-

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας  μετά την ιστορική διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής στους κρίκους που κατακτάει τρία συνεχόμενα μετάλλια. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους και έφτασε τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια καθώς είχαν προηγηθεί το χρυσό στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.

«Ήρθα ακριβώς για αυτό το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια μετά το Τόκιο. Μεσολάβησαν τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο, ένα χειρουργείο και πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Δεν είμαι πλέον 20, αλλά 33, έχω υποχρεώσεις και αυτό με κάνει παραπάνω χαρούμενο.

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό μήνυμα πριν την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες - "Όλη την ψυχή μου θα την δώσω στον αγώνα"

Ήρθαμε στοχεύοντα σε ένα μετάλλιο, όποιο και εάν είναι αυτό. Πρωταρχικός σκοπός το να βρεθώ σε ένα από τα τρία μετάλλια, καθώς δεν έχει ξαναγίνει στους κρίκους και αυτός ήταν ο σκοπός.

Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, στις δύο κατακορύφους, ακόμη και κάποιος με γυμνό μάτι μπορούσε να το καταλάβει. Μπορώ να σας πω μόνο ότι τεχνικά ήμουν άρτιος, αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά, από τη στιγμή που πάτησα στη Γαλλία, που δεν κάνω βήμα στην προσγείωση.

Ξεκάθαρα ήταν το πιο μάγκικο μετάλλιο» ήταν μεταξύ των όσων δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την ιστορική του διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, φανερά συγκινημένος. Από τα πρώτα άτομα που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, ήταν φυσικά η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε το σχετικό βίντεο: