Celebrity

04 Αυγούστου 2024 14:30

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό - Τι συνέβη;

Διάβασέ μου το...

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό - Τι συνέβη;

-

Η Ελλάδα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία την Τρίτη 6 Αυγούστου. Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για το Παρίσι, ωστόσο μετά από απόφαση της ΕΟΚ δεν θα καταλύσει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο λόγος αυτής της απόφασης έχει να κάνει με τα παράπονα που υπάρχουν για τις δυσλειτουργίες και τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό. Την ίδια λύση θα ακολουθήσουν, μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ, η Σερβία, ο Καναδάς, αλλά ακόμα και η διοργανώτρια ομάδα, της Γαλλίας.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει σήμερα για το Παρίσι (10.30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση) εν όψει του μεγάλου προημιτελικού των Ολυμπιακών αγώνων με την Γερμανία (Τρίτη 6/8, 12.00) και η προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας είναι διαρκής και φέρνει αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Ετσι, ο τελικός προορισμός του ταξιδιού στη γαλλική πρωτεύουσα άλλαξε, με στόχο να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορέσει να εμποδίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι.

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi