Celebrity

03 Αυγούστου 2024 09:29

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Αυστραλίας - "Aπολαύστε αυτές τις στιγμές"

Διάβασέ μου το...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Αυστραλίας - "Aπολαύστε αυτές τις στιγμές"

-

Μεγάλη νίκη πέτυχε την Παρασκευή 2 Αυγούστου η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, που σε έναν αγώνα "τελικό", στον οποίο ήθελε μόνο την νίκη, κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας με 77-71.

Με αυτόν τον τρόπο η Εθκινή ομάδα πήρε την τρίτη θέση και περιμένει πλέον νίκη της Σερβίας με 3 ή περισσότερους πόντους κόντρα στο Νότιο Σουδάν απόψε το βράδυ στις 22:00, ώστε να περάσει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Υπάρχει βέβαια ένα ακόμη τρελό σενάριο πρόσρισης, στο οποίο πρέπει να νικήσει το Νότιο Σουδάν με 24 πόντους και πάνω τη Σερβία. Τότε η ομάδα της Αφρικής θα περάσει μαζί με την Ελλάδα στα προημιτελικά και οι Σέρβοι θα μείνουν εκτός.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε στο χθεσινό ματς για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχς 20 πόντους, 7/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/7 βολές, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα.

Ο σταρ της Ελλάδας, το βράδυ της Παρασκευής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και τη συνόδευσε με φωτογραφίες από το ματς, γράφοντας στη λεζάντα: "Παίξτε με χαρά, παίξτε μαζί και απολαύστε αυτές τις στιγμές".

Πηγή φωτογραφίας: associated press

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ