Celebrity

31 Ιουλίου 2024 14:00

Ο Εμμανουήλ Καραλής μας ξεναγεί στο Ολυμπιακό Χωριό: Τι δίνεται δωρεάν στους αθλητές και τι πληρώνουν;

Διάβασέ μου το...

Ο Εμμανουήλ Καραλής μας ξεναγεί στο Ολυμπιακό Χωριό: Τι δίνεται δωρεάν στους αθλητές και τι πληρώνουν;

-

Ρόλο... ξεναγού πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής για τις ανάγκες του νέου βίντεο που ανέβασε στο TikTok, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργός με τους ακολουθούς του να ξεπερνούν το 1,2 εκατομμύρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής, που βρίσκεται στο Παρίσι, αποφάσισε να μας ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού που μένει η ελληνική αποστολή.

Παράλληλα ο "Μανόλο" μας αποκαλύπτει τις δραστηριότητες που προσφέρονται εκεί, την ώρα που απολαμβάνει τη βόλτα του με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Όπως θα δείτε, οι αθλητές που μένουν στο Ολυμπιακό Χωριό έλαβαν δωρεάν ένα κινητό και διάφορα αντικείμενα υγιεινής. Επίσης, μπορούν να κουρευτούν, να γυμναστούν, να πάρουν αναψυκτικά και σνακ και να χαλαρώσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ψυχαγωγίας, εντελώς δωρεάν. Την ίδια στιγμή, υπάρχει μπουφές που είναι ανοιχτός όλο το 24ωρο.

Στο Ολυμπιακό Χωριό υπάρχει και σούπερ μάρκετ που οι αθλητές πληρώνουν, αλλά και μαγαζιά με σουβενίρ, με τις τιμές να είναι αρκετά υψηλές.

Θυμίζουμε πως ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται το Σάββατο 3 Αυγούστου, όπου στον προκριματικό γύρο του άλματος επί κοντώ θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Δευτέρα (05/08).

@flymanolofly This is how Olympic athletes spend their day at the Olympic Village #olympics #olympicvillage #paris2024 #flymanolofly ? Shes homeless - ??