Celebrity

31 Ιουλίου 2024 10:56

Σελίν Ντιόν: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πληρώθηκε για την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Διάβασέ μου το...

Σελίν Ντιόν: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πληρώθηκε για την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

-

H Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στο κλείσιμο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι και προκάλεσε ανατριχίλα με την εξαιρετική ερμηνεία του "Ύμνου της Αγάπης".

Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που την είδαμε να τραγουδάει μετά την αποκάλυψη της μάχης της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.

Η Καναδή τραγουδίστρια υποτίθεται ότι θα λάμβανε το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σε δήλωσή του στο pagesix εκπρόσωπος των των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που μεταδίδονται στα μέσα ενημέρωσης, οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελετών των Αγώνων του Παρισιού 2024 δεν θα λάβουν αμοιβή για την εμφάνισή τους.

Αυτή η δέσμευσή τους - υπό αυτές τις συνθήκες - αντανακλά την επιθυμία τους να συμμετάσχουν σε ένα ιστορικό γεγονός για τη Γαλλία και τον παγκόσμιο αθλητισμό. Επιπλέον, το Παρίσι 2024 θα καλύψει όλα τα έξοδα τεχνικής παραγωγής και οργάνωσης των εκδηλώσεων, όπως συνηθίζεται.

Το Παρίσι 2024 υπενθυμίζει ότι ο προϋπολογισμός της οργανωτικής επιτροπής χρηματοδοτείται κατά 96% από ιδιωτική χρηματοδότηση και ότι σε καμία περίπτωση οι δημόσιες συνεισφορές δεν πληρώνουν τις καλλιτεχνικές ομάδες".

Φυσικά αμοιβή για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν πήρε ούτε η Lady Gaga.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: associated press