Celebrity

30 Ιουλίου 2024 13:00

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες με τον πατέρα του και το συγκινητικό μήνυμα - "Σε ευχαριστώ για όλα"

Διάβασέ μου το...

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες με τον πατέρα του και το συγκινητικό μήνυμα - "Σε ευχαριστώ για όλα"

-

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με στόχο τη διάκριση και ένα μετάλλιο.

Ο Έλληνας αθλητής πριν από λίγες ώρες έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον πατέρα του και τον ευχαριστεί δημόσια για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Στη μια από τις δύο φωτογραφίες, οι δυο τους βρίσκονται μπροστά από τους Ολυμπιακούς κύκλους, σήμα κατατεθέν της Ολυμπιάδας, ενώ η άλλη είναι αρκετά παλαιότερη, όταν ο 24χρονος σήμερα "Μανόλο" ήταν ακόμη μικρό παιδί.

"Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επι κοντώ, 20 χρονια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα" έγραψε στο μήνυμά του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Θυμίζουμε πως ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται το Σάββατο 3 Αυγούστου, όπου στον προκριματικό γύρο του άλματος επί κοντώ θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (05/08).

Πηγή φωτογραφίας: ndp

View this post on Instagram

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)