Celebrity

29 Ιουλίου 2024 19:30

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Δώρα Γκουντούρα ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της

Διάβασέ μου το...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Δώρα Γκουντούρα ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της

-

Από την Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ έχασε η Δώρα Γκουντούρα στον αγώνα ξιφασκίας και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας αμέσως μετά την ήττα της μίλησε στην κάμερα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι πάρα πολύ καλή. Παρόλα αυτά έχω κάποιες ενστάσεις για κάποια χτυπήματα. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη διαιτησία ως δικαιολογία. Θεωρώ ότι η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Παρόλα αυτά θέλω να δω κάποια χτυπήματα και όταν ηρεμήσω και τα δω κι εγώ πιο καθαρά, γιατί αυτή τη στιγμή τα ένιωθα δικά μου, θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει πάει τουλάχιστον στο 14 όλα και να κριθεί στον πόντο, με την κρίση του διαιτητή. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Ο στόχος μου ήταν να έρθω… Δεν είναι στεναχώρια, συγκίνηση είναι. Εμένα το μετάλλιο μου δεν βρίσκεται εδώ. Βρίσκεται κάθε μέρα στην προπόνηση, εκεί που παλεύεις με θεούς και δαίμονες» είπε με δάκρυα στα μάλιστα η Δώρα Γκουντούρα.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ελληνίδας αθλήτριας, Θανάσης Δελενίκας, μίλησε για τη διαιτησία και έκανε λόγο για «σκάνδαλο».