Celebrity

Σήμερα11:00

Μαριάντα Πιερίδη: "Ο χωρισμός μου έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ"

Διάβασέ μου το...

Μαριάντα Πιερίδη: "Ο χωρισμός μου έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ"

-

Συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια, που αυτό το καλοκαίρι βλέπουμε στην εκπομπή “Summer’s Cool”, μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και για τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης! Μαριάντα Πιερίδη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφό της! "Το αγόρι σου το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ"

 «Ο χωρισμός μου έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ, αλλά δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως. Αισθάνομαι τον κόσμο σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Ειδικά με τα social media όλοι πια αισθανόμαστε πως οι παρέες μας έχουν διευρυνθεί.

Αν κάποιος δεν θέλει να είναι μαζί σου ή εσύ δεν θέλεις να είσαι μαζί του, είναι κρίμα να βασανίζεστε. Το βρίσκω τραγικό να βολεύομαι σε ένα δυστυχισμένο περιβάλλον. Θα γονατίσω, θα πέσω αλλά μετά the only way is up», είπε η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, η τραγουδίστριας ανέφερε: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο καλός και καμιά φορά με ρωτάει «Γιατί δεν με εμπιστεύεσαι;». Του απαντώ πως μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι μπορεί να είναι τόσο καλός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ