Celebrity

Σήμερα16:26

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιος ήταν τελικά ο μασκοφόρος δρομέας; Οι θεωρίες γύρω από την ταυτότητά του

Διάβασέ μου το...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιος ήταν τελικά ο μασκοφόρος δρομέας; Οι θεωρίες γύρω από την ταυτότητά του

-

Το ερώτημα «ποιος είναι τελικά ο μασκοφόρος δρομέας της Ολυμπιακής Φλόγας;» παρέμεινε αναπάντητο, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της τελετής έναρξής.

Οι θεωρίες για τον άνδρα ή γυναίκα που μετέφερε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) την Ολυμπιακή Φλόγα προκάλεσε... σύγχυση στον κόσμο που παρακολουθούσε την Τελετή Έναρξης των Αγώνων, τόσο δια ζώσης, αλλά και από τους δέκτες των τηλεοράσεων. Όλοι μα όλοι περίμεναν ότι στο φινάλε θα... αποκαλυπτόταν, αλλά αυτό δε συνέβη. Παρέδωσε την δάδα στον Ζινεντίν Ζοντάν και κάπως έτσι εξαφανίστηκε!

Η ταυτότητα του μασκοφόρου δρομέα, λοιπόν, παραμένει άγνωστη. Οι θεατές έμειναν άναυδοι με τον τρόπο που κινούνταν, με τις φιγούρες που έκανε, αλλά και με τον τρόπο που περπατούσε ντυμένος όπως στην ταινία/βιντεοπαιχνίδι «Assasin's Creed».

Αρχικά εμφανίστηκε κρατώντας την Φλόγα πάνω σε ένα πλοίο, με τη μουσική υπόκριση που τον συνόδευε να θυμίζει το «Φάντασμα της Όπερας» και ρούχα που έμοιαζαν με αυτά της προαναφερθείσας ταινίας. Στη συνέχεια ο μυστηριώδης... χαρακτήρας έκανε άλματα από κτίριο σε κτίριο, διακόπτοντας την κάλυψη των Εθνών που έφταναν με πλοία στον ποταμό Σηκουάνα. Εθεάθη πιο μετά να κατευθύνεται προς το Λούβρο.

μασκοφόρος

Οι σκηνές με τον μασκοφόρο άνθρωπο συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της Τελετής κι όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν viral στα social media με τις θεωρίες για την ταυτότητά του να μην έχουν τελειωμό.

Λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, ο μασκοφόρος δρομέας με την Φλόγα στο χέρι του άρχισε να τρέχει και να κάνει άλματα με μεγάλη άνεση και ικανότητα, παραπέποντας σε αθλητή ενόργανης γυμναστικής. Η θεωρία για το παιχνίδι «Assassin's Creed» παραμένει μια δημοφιλής επιλογή. Αυτό παράγεται από την γαλλική εταιρεία «Ubisoft», η οποία δημοσίευσε μια κινούμενη εικόνα του κύριου χαρακτήρα Άρνο σε μια στέγη, κοιτάζοντας προς το Λούβρο.

Πολλοί λένε ότι μάλλον η ταυτότητα του μασκοφόρου να αποκαλυφθεί κατά την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 11 Αυγούστου ή σως να μας εκπλήξει κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στην ξιφομαχία!

Photo Credits: AP 

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ