Celebrity

26 Ιουλίου 2024 13:15

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη Φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004

Διάβασέ μου το...

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη Φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004

-

Τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου τη γνωρίσαμε πριν από 20 χρόνια, όταν σε ηλικία 10 ετών έσβηνε τη Φλόγα στην τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η ίδια μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS, ενώ σήμερα, κάνει το διδακτορικό της στη μοριακή βιολογία στο Francis Crick Institute. Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου μίλησε στον Απόστολο Μαγγηριάδη και στην εκπομπή "Επίλογος", εξηγώντας το πόσο εκείνες οι στιγμές επηρέασαν τη μετέπειτα πορεία της.

Μάλιστα δήλωσε πως νιώθει πολύ τυχερή που επιλέχθηκε, ειδικά ενώ βρισκόταν σε πλήρη άγνοια. Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου ήταν στην κατασκήνωση, την ώρα που το τηλέφωνο χτύπησε για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα. Ύστερα πέρασε από ένα κάστινγκ και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν για την ίδια μια ευχάριστη ανάμνηση.

"Ήταν μια εμπειρία που αργότερα κατάλαβα την αξία της. Εκείνη τη στιγμή το ζούσα σαν ένα παιδάκι. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και δεν στραβοπάτησα στις σκάλες. Είχαμε κάνει ελάχιστες πρόβες, δεν μας είχαν προετοιμάσει για αυτό που αντιμετωπίσαμε εκείνη τη στιγμή. Δεν ήξερα πως αυτή η εικόνα θα γύριζε όλον τον κόσμο" τόνισε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ