Celebrity

26 Ιουλίου 2024 09:37

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: "Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως"

Διάβασέ μου το...

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: "Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως"

-

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε για την ενδυμασία της Κατερίνας Παναγοπούλου, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

"Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα και βίντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει" είχε γράψει για τη δημοσιογράφο του Mega η Έλενα Ακρίτα.

Λαμπρος

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτηση πήρε και η ΕΣΗΕΑ, που χαρακτήρισε την ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ προσβλητική, ενώ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, βασιζόμενος στην ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα για την Κατερίνα Παναγοπούλου, έγραψε: "Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία. Όλα μαζί για τη βουλευτίνα/δημοσιογράφο προς μια εξαιρετική -σε όλα- συνάδελφό μας. Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Λαμπρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ