Celebrity

24 Ιουλίου 2024 13:15

Χρύσα Σπηλιώτη: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τα 6 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι

Διάβασέ μου το...

Χρύσα Σπηλιώτη: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τα 6 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι

-

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024, από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που άφησε πίσω της 104 νεκρούς.

Πρόκειται για μία από τις φονικότερες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, με τους τραυματίες από εκείνες τις ημέρες να συνεχίζουν να ανεβαίνουν ακόμα και σήμερα τον δικό τους Γολγοθά.

Ανάμεσά στα θύματα της τραγωδίας ήταν και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να μην ξεχνάει την καλή του φίλη και συνάδελφο.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα: "Περνούν τα χρόνια… 6 χρόνια από την φονική πυρκαγιά στο μαρτυρικό Μάτι!!!

Κράτος ανοργάνωτο! Κράτος φονιάς… Επιπολαιότητα και μη πρόληψη… Κι έτσι χάσαμε εκατόμβη συνανθρώπων μας… Χρύσα μου σε χάσαμε μαζί με τον αγαπημένο σου Δημήτρη Τουρναβίτη μέσα στην λαίλαπα της φωτιάς…

Μας λείπεις πολύ! Μια τόσο σημαντική ηθοποιός και συγγραφέας έσβησε!!! Κι εγώ έχασα μια αγαπημένη φίλη που ξεκινήσαμε μαζί… Νέοι πρωτοπαίξαμε μαζί με μεγάλη επιτυχία το ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΝ του Τενεσσύ Ουίλιαμς και μετα πολλά άλλα κι από τότε μια αγάπη μας έδεσε… Αυτή που με κάνει να μην σε ξεχνώ και να μην ξεχνώ το ΜΑΤΙ που πρέπει να μας γίνει μάθημα".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp